مهرداد بایرامی: حامد لک نگذاشت دوباره گل بزنم
- شناسه خبر: 10555
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۱۵
- بازدید : 96 views

مهاجم پدیده با تاکید بازی خوب تیم در مقابل پرسپولیس از برخی تصمیات داور انتقاد کرد
مهرداد بایرامی گفت: خود بازیکنان پرسپولیس هم قبول داشتند که قبل از گل توپ به دست بازیکن پرسپولیس برخورد کرد و داور هند را نگرفت و توپ تبدیل به گل شد.
وی افزود: پنالتی امین قاسمینژاد هم گرفته نشد، نمیخواهم بگویم داوری افتضاح بود ولی پنالتی صد در صد ما را نگرفت و خطاهای ۵۰_۵۰ را هم به نفع پرسپولیس میگرفت و احساس می کنم تحت تاثیر نام بزرگ این تیم قرار گرفته بود.
وی در ادامه گفت: در خصوص اینکه می گفتند برای این دیدار از قصد زمین چمن را بلند کردیم باید بگویم که شرایط زمین در دیدار با پیکان هم همین بود.
وی در پایان گفت : در یک ضدحمله توپ دست امین قاسمینژاد افتاد که من را دید و من هم توپ را جدا کردم و حامد لک زاویه ام را خوب بست و من هم با پای غیر تخصصی یعنی پای چپم توپ را زدم که به پای حامد خورد و کرنر شد.