آقای حیدری حکم سرپرستی هیئت فوتبال خوزستان قانونی است؟
- شناسه خبر: 19162
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱:۱۰
- بازدید : 161 views

میرشاد ماجدی در حکمی که به آل کثیر به عنوان سرپرست هیات فوتبال خوزستان صادر کرده نوشتهاست: با توجه به اختیارات حاصل از اساسنامه هیات های استانی.
آقای حیدری مسئول کمیته امور استانهای فدراسیون، مشخص بکنید که اختیارات حاصل از اساسنامه بر اساس کدام ماده و بند آن برای شما و میرشاد ماجدی حاصلشده است؟
حتما خاطر مبارکتان هست که در آستانه برگزاری انتخابات استان اردبیل میفرمودید: قانون صراحت دارد و امکان صدور حکم برای سرپرست وجود ندارد. حالا مشخص بکنید که در این فاصله دو سه ماهه چه تغییری در اساسنامه هیات های استانی ایجاد شده که با استناد به آن حکم سرپرستی برای هیئت خوزستان زدهاید؟
وظیفه همه مسئولین است که در قبال عملکرد خود پاسخگو باشند. رفتار تبعیضآمیز شما آزاردهنده است. به افکار عمومی پاسخ بدهید و مستندات مربوط به حکم صادره در اساسنامه را ارائه نمایید. لطفاً هرچه زودتر به این کار اقدام کنید تا سیهروی شود هرکه در او غش باشد.