معمای عدم پرداخت حق الزحمه داوران والیبال
- شناسه خبر: 4421
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۵ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۱۹
- بازدید : 273 views

یکی از داوران والیبال استان در پیامی از عدم پرداخت حق الزحمه رقابت های لیگ استان در سال 97 انتقاد کرده است.
متن ارسالی این داور به شرح زیر است:
داوران استان برای کمک به رشد و توسعه والیبال همیشه در اختیار هیأت والیبال بوده و در همه موارد همکاری های نزدیک و صمیمانه را به عمل آورده اند. در قبال این رفتارها انتظار می رود که هیأت والیبال استان نیز متقابلا در حفظ وحدت و ایجاد انگیزه در داوران برای ادامه همکاری ها اقدامات مناسب بعمل آورد.
متأسفانه به هزار و یک دلیل ، هیأت والیبال استان در بیشتر موارد نمی تواند به موقع با برنامه ریزی مناسب حرکت نماید.
به عنوان مثال با شروع لیگ والیبال استان از دی ماه سال 97 داوران بر انجام وظیفه و قضاوت مسابقات در شهرهای مختلف با جان و دل به دعوت هیأت استان لبیک گفتند . علی رغم برودت هوا و نامناسب بودن راه های ارتباطی به هر وسیله ممکن خود را به محل مسابقات می رساندند و در راستای هرچه بهتر برگزار شدن رقابت ها همکاری می کردند.
مسابقات لیگ در اسفند ماه سال گذشته با معرفی قهرمان به پایان رسید ولی تاکنون هیأت والیبال در جهت پرداخت حق الزحمه داوران اقدامی نکرده و پیگیری ها هم به نتیجه مطلوب نرسیده است. و این در حالی است که تیم های شرکت کننده برای تأمین بخشی از هزینه ها ورودیه نیز پرداخت کرده اند.
امید می رود مسئولین هیأت پرداخت حق الزحمه داوران در لیگ استانی 96 را در دستور کار قرار بدهند و بدهی خود به این قشر زحمتکش را تسویه نمایند.