آفرین بر استاندار ورزشی خراسان شمالی/ اردبیل در حسرت استاندار ورزشی
- شناسه خبر: 6954
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۳۰
- بازدید : 363 views

فیلم کوتاهی از مصاحبه مطبوعاتی محمد علی شجاعی استاندار خراسان شمالی در فضای مجازی درد فوتبالی های اردبیل را تازه کرد.
وی چنان از تیمداری در فوتبال و آثار مثبت حضور تیم در سطوح بالای لیگ های فوتبال دفاع کرد که هر فرد ورزشی مطمئنا با شنیدن و دیدنش به وی درود می فرستد.
وقتی استانی از نعمت وجود یک فرد ورزشی در رأس امور اجرائی برخوردار باشد نتیجه اش توجه به فوتبال،تقویت زیرساخت ها، دادن جواب مثبت به خواست علاقه مندان به فوتبال و اهمیت دادن به نسل جوان و رونق بخشیدن به فضای ورزشگاه ها و ایجاد شور و نشاط اجتماعی می شود.
خوش به حال فوتبالی های خراسان شمالی که استانداری ورزشی و فوتبال دوست دارند.
شجاعی فردی ورزشی است. او مسئولیت هایی از قبیل رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان و عضو کمیته اقتصادی و هیئت رئیسه کنفدراسیون آسیا، نائب رئیسی فدراسیون دوچرخه سواری و خزانه داری و ذیحسابی کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران را در کارنامه مدیریتی خود دارد.
ورزشکاران خراسان شمالی باید از این استاندار ورزشی نهایت بهره را برای پیشرفت و توسعه ورزش استان ببرند.
سخنان شجاعی و گلایه های او از خبرنگاران در مورد انتقاد های انجام یافته از بابت خرید امتیاز یک تیم باشگاهی برای استان هایی که در حسرت داشتن یک مسئول ورزشی هستند کمی تعجب آور بود.
استانداری که در وضعیت اقتصادی موجود برای پر کردن اوقات فراغت جوانان از مسیری اصولی و جوان پسند اقدام می کند باید مورد تقدیر و پشتیبانی جامعه ورزش و فوتبال قرار بگیرد.
دفاع جانانه استاندار خراسان شمالی و تحلیل جامع و کامل وی از ضرورت حضور تیم های ورزشی در رقابت های لیگ می تواند الگویی برای سایر استان های محروم باشد.
در استان اردبیل تیمی از دسته دوم به دسته اول لیگ باشگاه ها صعود کرد و پس از دو سال حضور در لیگ یک متأسفانه به دسته دو و سپس به سه سقوط کرد اما استاندار وقت اردبیل یعنی مجید خدابخش نه در دوران صعود کلمه ای از فوتبال بر زبان راند و نه در موقع سقوط سخن گفت.
تماشاگران اردبیلی حسرت به دل ماندند که حتی برای یک حظه استاندار را در ورزشگاه ببینند، بارها پلاکادرهای خیر مقدم او را در ورزشگاه نصب کردند ولی او انگار نه انگار که فوتبالی در اردبیل است و تیمی از آن هم در لیگ دسته یک حضور دارد.
دوستانش، مشاورینش و حتی کسانی که از برکت حضور او در استان به موقعیت و منزلتی رسیده بودند کاملا فوتبال و تیم دسته یکی شهرداری را فراموش کردند . مسائل سیاسی و جناحی، عزل و نصب مدیران، جلب رضایت وابستگان به دولت فرصتی برای آن ها باقی نمی گذاشت. ده ها و ده ها بار بر مردم استان منت گذاشتند و از مگاپروژه ها، منطقه آزاد و بندر خشک سخن گفتند و نخواستند برای یک بار هم که شده در مورد فوتبال و وضعیت نماینده آن سخن بگویند.
بعد از خدابخش از شانس بد فوتبالی های استان، اکبر بهنامجو استاندار جدیدش نیز در مورد فوتبال راه وی را ادامه داد تا جایی که در زمان صدارت او، تیم از دسته سه به رقابت های استانی سقوط کرد. ای کاش یک صد هزارم حساسیتی که بهنامجو به کشت و صنعت مغان و واگذاری آن داشت و دارد به ورزش و بخصوص فوتبال می پرداخت. بگذریم، آینده در مورد بهنامجو و نقش او در انتخاب و انتصاب مدیران ورزش استان و تأثیرش بر رشد و توسعه ورزش و فوتبال منطقه قضاوت خواهد کرد.
امید می رود ورزشی های استان خراسان شمالی تا پایان عمر دولت دوازدهم از استاتدار ورزشی حداکثر بهره را ببرند . ورزش استان اردبیل از استانداران غیر ورزشی خسارات زیادی را متحمل شده است. خوش به حال ورزشکاران خراسان شمالی که حداقل استانداری دارند که ورزش را می فهمد و برایش اهمیت قائل می شود.