مهدی محمدی: در فوتبال استان حق را به حقدار بدهید
- شناسه خبر: 7766
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۳۰
- بازدید : 445 views

شورای ورزش شهرستان مشگین شهرتحت تأثیر داستان معرفی تیم دوم فوتبال استان به رقابت های لیگ دسته سه کشور قرار گرفت.
در این جلسه که با حضور نماینده مردم در مجلس، فرماندار و مدیر کل ورزش و جوانان استان برگزار شد رؤسای هیأت های ورزشی مشکلات موجود در حوزه مسئولیت خود را بازگو کردند و مدیر کل نیز برای برطرف کردن آنها قول مساعد داد.
پرحاشیه ترین قسمت این جلسه سخنان مهدی محمدی مربی و مالک تیم ساوالان یوردوم مشگین شهر بود.
او که از بابت اختصاص سهمیه دوم استان به تیم دیگری که در جدول رده بندی پائین تر از ساوالان یوردوم قرار داشته دلگیر و نسبت به عملکرد هیأت فوتبال معترض بود شدیدا رئیس هیأت فوتبال استان را که در جلسه بوده مورد انتقاد قرار داده و رعایت نشدن عدالت و حاکمیت فضای تبعیض در هیأت استان را یکی از مهمترین مشکلات موجود در فوتبال منطقه ذکر کرده است.
مهدی محمدی که تیمش در پایان لیگ به اصطلاح برتر استان در رده دوم قرار گرفته معتقد است که سهمیه مازاد اختصاص یافته به استان باید در اختیار تیم ساوالان یوردوم قرار می گرفت.
شنیده ها حاکی از این است که رئیس هیأت فوتبال استان در قبال سؤالات و موارد مطرح شده در جلسه جواب قانع کننده ای نداده است.
محمدی که در انتخابات ریاست هیأت فوتبال استان از طرفداران پروپاقرص رئیس فعلی بوده است با مشاهده تبعیض ها و برخی رفتار های سؤال برانگیز از مواضع قبلی عقب نشینی کرده است.
او وعده داده است که در آینده به موارد بیشتری از وضعیت فوتبال اردبیل می پردازد.
هرچند که مدیر کل ورزش و جوانان در جلسه شاهد بر طرح موارد مربوط به فوتبال بوده است ولی به نظر می رسد همبازی بودن وی با اعضای هیأت فوتبال استان در دیدارهای دوستانه فوتسال و همچنین با بودن چماقی به نام اساسنامه نتواند اقدام جدی در پایان دادن به گلایه ها به عمل آورد.
با سلام
آقای محمدی اگر هیات فوتبال شما را معرفی نکرده چند دلیل داره اولا: استان اردبیل یک سهمیه لیگ سه داره که به صدرنشین مسابقه نیم تمام لیگ استان یعنی شهرداری بیله سوار اختصاص داده شده و دیگر سهمیه ای برای تیم های لیگ برتر استان وجود نداشته ثانیا : فدراسیون یک سهمیه اضافه به استان های کمتر برخوردار نه همه استانها آن هم در صورت رایزنی رئیس هیات فوتبال استان به استان تعلق می گیره که پارسال به کوثر اختصاص داده شده بود که حتی قبلا در لیگ محلات استان هم فعالیت نداشت که با هدف جذب یک اسپانسرینگ قوی برای استان انجام گرفته بود که متاسفانه شانتاژهای استانی باعث فرار سرمایه گذار از صحنه ورزش گردید و یا تیمهایی دیگری نیز مانند تیم آقای محمدی از مشگین یا تیم آقای مردوار از اردبیل با همین عنوان به لیگ سه معرفی شدند که نه تنها نتوانستند تا آخر مسابقات در صحنه باشند بلکه طریقه ایاب و ذهاب و اسکان آنها با خوردن فلافل و خوابیدن در پارک باعث مضحکه استان گردید