انتخابات فرمایشی یا سفارشی
- شناسه خبر: 1066
- تاریخ و زمان ارسال: ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۰۴
- بازدید : 287 views
فرمایشی در لغت به معنی کاری که طبق حکم و دستور انجام شود و اصالت نداشته باشد ، آمده است و در مجموع می توان گفت که هدف از این لغت یعنی فرمالیته.
کار فرمالیته در جامعه امروزه به وفور به چشم می خورد و تقریبا تمام کارهای ما شده فرمایشی و فرمالیته . امروز در انتخاب روسای هیات های ورزشی شاهد این قضیه هستیم که روسای هیئت ها از قبل مشخص شده اند و جلسه انتخابات کاملا به صورت فرمالیته برگزار می شود. تنها چیزی که در اینجا مشهود است هدر رفتن وقت ، بیت المال و…… می باشد. بارها شاهد این قضیه چه در انتخابات فدراسیون ها و چه در انتخابات روسای هیئت های ورزشی در استانها بوده ایم و استان اردبیل هم از این قضیه مستثنی نیست.
حالا باید منتظر بمانیم تا ببینیم که آیا در انتخابات هیئت فوتبال استان اردبیل هم این قضیه مشهود هست یا نه. با یک حساب سر انگشتی متوجه خواهیم شد که این انتخابات هم به دلایل مختلف کاملا فرمایشی و فرمالیته است:
1- زمانی که مهلت چهار ساله یک رئیس هیات به اتمام می رسد دبیر هیات به عنوان سرپرست تا زمان انتخابات باید فعالیت کند و هر گونه مشکل در رابطه با فوتبال را تا انتخاب رئیس جدید برطرف نماید.
2- بیش از دو سال است که مدت قانونی رئیس هیات فوتبال به پایان رسیده ولی نامبرده با لابی گری توانست بدون برگزاری مجمع از فدراسیون حکم سرپرستی بگیرد و به ریاستش ادامه بدهد.
3-طولانی شدن تعیین تکلیف تیم فوتبال شهرداری و در نهایت، درست در آستانه برگزاری مجمع اعلام حمایت شورا و واگذاری تیم به هیات فوتبال و برگزاری مصاحبه مطبوعاتی در محل هیات فوتبال(حضور رئیس شورا در محل هیات فوتبال خود پیام خای را در دل خود داشت) .
4- با توجه به این که افراد رای دهنده در مجمع انتخابات از طرف هیئت و برگزار کنندگان مجمع انتخاب می شوند پس نباید شکی وجود داشته باشد که آنها به فرد دیگری رای بدهند .
و درپایان برای همه چون روز روشن است که برنده انتخابات پیش رو چه کسی است . مهندسی کردن یک انتخابات مگر می تواند مفهوم دیگری نیز داشته باشد؟