حق گویی و حق طلبی در عمل به اثبات می رسد نه در حرف
- شناسه خبر: 1262
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۰۷
- بازدید : 317 views
به دنبال انتشار مطلب “باشگاه های استاندارد ؛ واقعیت یا رویا” مورد محبت و عنایت دوستان و همکاران عزیز در کانال فوتبال قرار گرفتیم. عزیزان در کانال یاد شده مواردی را در چند سطر مطرح کرده و به سادگی حکمی مبنی بر تضعیف هیات فوتبال استان برای ما صادر نمودند.
همکاران عزیر بیان داشتند که در 30 سال گذشته و در سال هایی که افرادی غیر از کادر فعلی بر امور فوتبال حاکم بوده اند انتقادی از سوی ما نسبت به وضعیت فوتبال انجام نپذیرفته است. به نظر می رسد این گونه صریح اظهار نظر کردن در مورد نوشته های ما در30 سال گذشته ناشی از بی اطلاعی این عزیزان به دلایل مختلف باشد. از جمله این که ممکن است در دهه های 50 و 60 و بخشی از دهه70این همکاران اصلا پا بر روی کره خاکی نگذاشته بوده اند تا با فوتبال آن روزها و نوشته های ما آشنا باشند، و یا اگر بوده اند به کار دیگری مشغول و یا در رشته دیگری غیر از فوتبال فعال بوده و با فوتبال رابطه های صمیمی نداشته اند ،و همچنین ممکن است که آقایان در آن سال ها اصلا در اردبیل ساکن نبوده اند تا از نزدیک در جریان اتفاقات فوتبال قرار بگیرند.
بعد از 40 سال شاگردی در صحنه مطبوعات این توان و قدرت را در خود سراغ داریم که بتوانیم مطلب تراوش شده از قلم همکاران خود را تشخیص بدهیم و برای نویسندگانش آرزوی توفیق کنیم و بگوییم: هر چه از دوست رسد نیکوست.
از این همکاران گرامی دعوت می شود که یک ساعت از وقت گرانبهای خود را در اختیار ما قرار بدهند تا از نزدیک بخشی از نوشته های خود در 40 سال گذشته را در اختیارشان قرار بدهیم تا بعد از ملاحظه ، اگر قانع شدند در اظهار نظر صریح شان تجدید نظر بکنند.
در بخشی از آن نوشته سفارش شده است که حق جو و حق طلب باشیم. سفارشی بسیار آموزنده و حکیمانه که با تمام وجود پذیرایش می شویم. به سه مورد از مطالب بیان شده در برنامه تلویزیونی اشاره می کنیم از دوستان درخواست می شود که بخوانند و سفارشی را که به ما کرده اند در این ارتباط خود نیز به کار ببندند.
گفته شد که در سال های اخیر در ارتباط با استاندارد سازی باشگاه ها اقدام شده است. اگر در سطح استان باشگاهی را سراغ دارید که مجوز نهایی کمیسیون ماده 5 را دریافت کرده است، معرفی کنید. استاندارد سازی زمانی تحقق می یابد که حداقل مجوز نهایی این کمیسیون اخذ شود . صدور یک برگ نامه از سوی ادره کل ورزش و جوانان به عنوان گواهی موقت برای فراهم شدن زمینه حضور تیم ها در رقابت های کشوری استاندارد سازی تلقی می شود؟ آیا شما همکاران گرامی تیم هایی که در حال حاضر در سطح باشگاه های استان در رده های مختلف فعالیت می کنند را به عنوان باشگاه استاندارد می پذیرید؟
در بخشی دیگر گفته شد که بعد از اتفاقات پیش آمده در رقابت های لیگ برتر کمیته انضباطی به جد وارد عمل شده و بر اساس گزارش ناظرین تصمیم لازم گرفته می شود.
کمیته انضباطی در مورد بازی های شهرداری بیله سوار و میعاد پارس آباد، هیر و هیات فوتبال گرمی و میعاد پارس آباد و هیات فوتبال گرمی چه تصمیمی گرفته است؟ لطفا تاریخ برگزاری این دیدارها به همراه تاریخ تشکیل کمیته انضباطی و تاریخ صدور حکم و گزارش ناظرین را در اختیار افکار عمومی قرار دهید. چرا تصمیم گیری در مورد برخی از تیم ها مدت ها به طول می انجامد ولی اعلام نتیجه در ارتباط با تیم های مظلوم چون نسیم فولادلو در کم ترین زمان ممکن انجام می پذیرد؟ تصمیم کمیته انضباطی در مورد بازی میعاد پارس آباد و هیات فوتبال گرمی و حمله کنندگان به داور و ناظر مسابقه چه بوده است؟ کمیته انضباطی در مورد کسی که علنا حرف های رکیکی بر زبان آورده است چگونه رفتار کرده است؟ حق گفتن و حق جستن به چه معنی و مفهومی است؟ و آیا اصلا در ارتباط با بازی های یادشده کمیته انضباطی تشکیل یافته و حکم صادر کرده است؟
مورد سومی که اشاره می شود بحث آماده سازی زیر ساخت های مورد نیاز فوتبال است. در این ارتباط به دو مورد اشاره شد که افزایش تعداد داوران و ناظرین بوده است. حضور ناظرین از استان در رقابت های لیگ دسته سوم و به ندرت در دسته دوم چه جایگاهی در آماده سازی زیرساخت های مورد نیاز فوتبال دارد؟ شما همکاران گرامی در کانال فوتبال، کارشناس و استاد و سرور ما، حداقل کلاسی آنلاین در کانال یاد شده برگزار نمایید و مبانی زیر ساخت های مورد نیاز فوتبال را تدریس کنید تا ما هم یاد گرفته و بر جهل خود غلبه نماییم. افزایش تعداد داوران و ناظرین با زیر ساخت های فوتبال تا چه حد می توانند در ارتباط باشند و جایگاه این دو با بحث زیر ساخت ها چگونه است؟
به هیچ عنوان دوست نداریم که دلخوری و ناراحتی همکاران مطبوعاتی و عزیزان ما در کانال فوتبال را فراهم کنیم و مطمئنا اگر مطلبی مورد اشاره قرار می گیرد حتما در ارتباط با سفارش عزیزان مبنی بر حق جویی و حق گویی و حق طلبی خواهد بود.