تیم ملی فوتبال پیشکسوتان؛ عنوانی واقعی یا ساختگی
- شناسه خبر: 4605
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۳۳
- بازدید : 328 views

خبری مبنی بر سفر تیم ملی پیشکسوتان به استان اردبیل در دو روز گذشته در صدر اخبار ورزشی استان قرار گرفته و عده ای با بزرگ نمایی در اطراف آن خبر و انجام مصاحبه های مختلف می خواهند به افکار عمومی بقبولانند که کار بزرگی در ورزش استان در آستانه تحقق قرار گرفته است.
این نگاه ویژه به سفر یک تیم متشکل از بازیکنان پیشکسوت تیم های استقلال و پرسپولیس چنان بالا گرفته که مشاور بین الملل استاندار نیز وارد گود شده و در جلسه هماهنگی دو دیدار دوستانه حضور پیدا کرده است.
خلاصه وقتی فقر در ورزش و برگزاری رقابت ها وجود داشته باشد سفر تفریحی جمعی از بزرگان دهه های 60 و 70 فوتبال به استان به مهم ترین خبر ورزشی تبدیل می شود و هر کسی از راه می رسد در مورد آن اظهار نظر می کند و وعده می دهد.
باید به اطلاع علاقه مندان به فوتبال برسد که اصلا تیمی به نام تیم ملی پیشکسوتان فوتبال جمهوری اسلامی ایران وجود خارجی ندارد. در تشکیلات فدراسیون در حال حاضر حتی کمیته ای به نام پیشکسوتان فعال نیست. تیم های ملی فوتبال زیر نظر سازمان تیم های ملی فعالیت می کند و در مجموعه این سازمان تشکیلاتی که امور مربوط به تیمی به نام تیم ملی پیشکسوتان را در نظر داشته باشد فعال نبوده و نیست؟
حالا بر چه اساسی حضران در بوق و کرنا می دمند که تیم ملی پیشکسوتان به استان مسافرت می کند معلوم نیست؟ و تأسف موقعی بیشتر می شود که این خبر در سایت اداره کل ورزش و جوانان نیز با آب و تاب بیشتر از قول مدیر کل منتشر می گردد.
تیمی که قرار است به اردبیل مسافت نماید مجموعه ای از بازیکنان قدیمی استقلال و پرسپولیس تهران است . حال چگونه نام تیم ملی بر آن نهاده و برخی ها به بزرگنمایی و استفاده ناصحیح از کلمات و عناوین روی می آورند سؤالی است که باید خود آقایان به آن پاسخگو باشند.
دوستان و علاقه مندان به فوتبال حتما می دانند که چند ماه پیش تیمی متشکل از بازیکنان قدیمی در مسابقات پیشکسوتان در تایلند شرکت کرد. در اعزا این تیم نیز که سرمربیگری آن بر عهده وحید مظاهری بوده و جلالی و محمد ربیعی نیز مشاوران فنی آن بودند فدراسیون کوچک ترین دخالتی نداشت و تیم با جذب اسپانسر به رقابت ها رفت
با این اوصاف آیا به کار بردن عنوان تیم ملی برای تیمی که در یک دورهمی و انجام دیدارهای دوستانه به استان ها مسافرت می نمایند کار درستی است؟ آیا بازی کردن با افکار عمومی آن هم با استفاده از کلمات و عناوین امری منطقی می تواند باشد؟بهتر است که عزیزان از مسافرت تیمی متشکل از بازیکنان پیشکسوت استقلال و پرسپولیس خبر بدهند و از عنوانی چون تیم ملی برای هر تیمی استفاده نکنند.







