تکرار فاجعه اسلامشهر برای صنعتنفت؛ باز هم پای طالب در میان بود؟
- شناسه خبر: 46587
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۴:۱۴
- بازدید : 91 views

صنعتنفت آبادان در یکی از حساسترین بازیهای هفته بیستوهفتم لیگ دسته اول، برابر مس شهربابک شکست خورد و فاصلهاش با منطقه صعود بیشتر شد. این تیم که در تلاش برای بازگشت به لیگ برتر است، در شهربابک با نتیجه 2 بر صفر مغلوب شد.
فصل گذشته صنعتنفت تا هفته آخر برای صعود امید داشت اما در دیدار حساس برابر آریو در اسلامشهر، طالب ریکانی پنالتی تعیینکننده را از دست داد و تیم نتوانست به لیگ برتر برگردد. این اتفاق تلخ، یادآور خاطرهای مشابه برای روبرتو باجو در جام جهانی 1994 است که هنوز هم فراموش نشده است.
امسال هم صنعتنفت با هدایت سیروس پورموسوی تلاش میکند به لیگ برتر بازگردد اما در بازی اخیر، پنالتی از دست رفته رضا رضایی، آقای گل فصل گذشته لیگ دسته اول، باعث شد فرصت نزدیک شدن به منطقه صعود از دست برود. طالب ریکانی به دلیل محرومیت این بازی را از دست داد و غیبت او تاثیرگذار بود.
صنعتنفت پیش از وقفه مسابقات فرم خوبی داشت اما پس از شروع دوباره، نتایج ضعیفتری گرفته است. حالا این تیم با 10 امتیاز اختلاف نسبت به صدرنشین نساجی و 8 امتیاز فاصله با منطقه صعود، شرایط سختی دارد. در مقابل، مس شهربابک با کسب پیروزی مقابل صنعتنفت، دوباره در رتبه دوم جدول قرار گرفته و امیدهای صعودش زنده شده است.
با این حال، پورموسوی هنوز فرصت دارد تیم را به مسیر قبلی بازگرداند و در 7 بازی باقیمانده، خطر بزرگی برای مدعیان صعود ایجاد کند.
@fori_sport







