مهدی تاج: با برانکو در حال مذاکره هستیم
- شناسه خبر: 5276
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۰۲
- بازدید : 335 views

رئیس فدراسیون مذاکره فدراسیون با برانکو برای سرمربی گری تیم ملی را تأیید کرد
وی گفت: برانکو یکی از گزینه های تیم ملی است و در حال مذاکره هستیم و البته همزمان با وی افراد دیگری نیز هستند که در حال مذاکره هستیم.
وی افزود: الان خیلی بازی تیم ملی نداریم و به همین دلیل خیلی عجله ای در این زمینه نداریم! بحث انتخاب سرمربی تیم ملی در جریان است.
ویدر ادامه افزود: در خصوص قرار داد ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی فوتبال کشورمان نیز اسناد و قرارداد کاملا مشخص بوده و در زمان عقد قرارداد علاوه بر خود من وزیر محترم ورزش و جوانان نیز حضور داشته و هم اکنون این قرارداد در اختیار مراجع ذیصلاح نیز گذاشته شده است.
تاج گفت: نمی دانم این نماینده مجلس وقتی رقم این قرارداد را سه میلیون دلار اعلام می کند، این رقم را از کجا آورده است. آیا وی در مذاکرات بوده است؟قرارداد ویلموتس کاملا مشخص است و در اختیار تمامی نهادهای نظارتی از جمله سازمان بازرسی، دیوان محاسبات و … داده شده و محرمانه بودن برای مراجع ذیصلاح اصلا ملاک نیست.
وی در پایان گفت: هیچ مشکلی از نظر ما ندارد و با توجه به اینکه قرارداد از طرف ویلموتس صورت گرفته و این مهم قبل از دیدار ایران و عراق بوده است بنابراین مشکلی در این خصوص نداریم.
[ Photo ]







