ضرورت تدوین برنامه بلند مدت برای فوتبال استان
- شناسه خبر: 798
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۹:۱۹
- بازدید : 247 views
می گویند برگزاری انتخابات هیات فوتبال استان به حقیقت نزدیک می شود . قرار است در آینده ای نزدیک تکلیف این هیات که در شش سال گذشته در بیشتر موارد غیر قانونی و بر خلاف اساسنامه اداره شده مشخص گردد.
عده ای که دایره فکرشان محدود بوده و قدرت تشخیص واقعیت ها را به دلایل مختلف نداشته و ظرفیت پذیرش حقایق را ندارند، همیشه سعی می کنند به نحوی نسبت به خاموش کردن صدای منتقدان اقدام بکنند و با تشکیل یک حلقه از هر وسیله برای حق جلوه دادن خود استفاده بکنند.
از دو سال قبل که مهلت چهار ساله مدیریت هیات فوتبال استان به پایان رسید بارها نوشته ایم که در فوتبال تغییر افکار واجب تر و ضروری تر از تغییر افراد است. برای یک علاقه مند متعصب به فوتبال فرقی نخواهد کرد که چه کسی عهده دار مسئولیت می شود بلکه عملکرد ها ، برنامه ها و چگونگی نقشه ها و راهکارهای ارئه شده برای فوتبال مهم است و بس.
افکاری که در شش سال گذشته بر مدیریت فوتبال حاکم بوده نتوانسته است که انتظارات را برآورده نماید. حال اگر فردی برود و کس دیگری جایگزین شود و تغییری اساسی در نحوه اداره و افکار حاکم صورت نگیرد از این تغییر افراد، فوتبال نمی تواند نفعی داشته باشد.
اگر د وست داریم که فوتبال استان به جایگاه اصلی اش دست پیدا بکند و اگر می خواهیم تیم های منتسب به استان نتایج مطلوبی در رقابت های کشوری به دست آورند و اگر قصد داریم فوتبال در همه رده ها برای گفتن حرف داشته باشد، چاره ای جز برنامه ریزی دقیق و همه جانبه وجود ندارد. برنامه ای که ضمانت اجرایی داشته باشد و فقط برای ارائه در مجمع انتخاباتی جمع آوری نشود.
نگاه فردی و سلیقه ای نمی تواند برای برطرف کردن معضلات جدی فوتبال استان چاره اندیشی بکند. نهایت تلاش مدیریت سلیقه ای بر آن استوار است که برنامه های روزمره برای خالی نبودن کارنامه ارائه گردد. این روش در مدیریت، فاقد قدرت نوآوری است. خطرپذیری و ریسک پذیری در نزد آنها نمی تواند جایی داشته باشد. مدیران ورزشی و کسانی که در ورزش و فوتبال مسئولیتی می پذیرند باید شجاع باشند. اگر مدیری در فوتبال فاقد این ویژگی باشد نمی تواند از وی انتظار ایجاد تحول در فوتبال را داشت.
اگر دیده می شود که فوتبال اردبیل در سال های اخیر انتظارات را برآورده نکرده است علت آن را بیشتر در یک مشکل اساسی و بنیادی و آن هم سوء مدیریت و نداشتن برنامه بلند مدت و استراتژیک باید جستجو کرد.
اعضای مجمع انتخاباتی هیات فوتبال استان در روزی که می خواهند برای تعیین سرنوشت این رشته برای چهارسال رای خود را به گلدان بریزند باید رای را به برنامه ها بدهند نه به افراد و نام ها. اگر چنین امری مورد توجه قرار بگیرد می توان به اعتلا و بالندگی فوتبال استان در آینده امیدوار شد.
رای دادن به نام ها و برخی وعده ها و عیدها می تواند خیانتی بزرگ و نابخشودنی به ورزش و فوتبال تلقی بشود. این امر یعنی مطالعه دقیق برنامه ها و انتخاب برنامه اصلح برای اداره امور فوتبال استان مهم ترین وظیفه اعضای مجمع انتخاباتی هیات استان است که امید می رود در انجام این وظیفه موفق و بجا عمل نمایند.