کاندیداهای هیات فوتبال و ضرورت برخورد با فرصت طلبان و تفرقه افکنان
- شناسه خبر: 1026
- تاریخ و زمان ارسال: ۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۱۸
- بازدید : 157 views
مشکلات فوتبال اردبیل و نارسایی های موجود چند روزی است که سوژه جامعه ورزشی استان شده است. در پیش بودن انتخابات رئیس هیات فوتبال استان و رایزنی کاندیداها برای جلب نظر اعضای مجمع همه توجه ها را به فوتبال معطوف کرده است.
حق طبیعی کاندیدا ها می باشد که بتوانند با حضور در گروه های مختلف در فضای مجازی ، سفر به شهرستان ها و تماس با دوستان و نزدیکان اعضای مجمع برای بالا بردن آرای خود تلاش بکنند. هر کاندیدایی که بتواند با رعایت قانون و با حفظ حرمت دیگر کاندیداها و بدون پرداختن به مسایل حاشیه ای و تنش زا فعالیت خود را گسترده بکند، می تواند در تصمیم گیری اعضای مجمع تاثیر بگذارد و نظر ها را به نفع خود مصادره بکند.
می گویند اعضای مجمع باید به برنامه کاندیداها رای بدهند . هر برنامه ای که کاربردی تر تشخیص داده شود و در صد عملی شدنش بالاتر باشد، عقل حکم می کند که از رای بالایی نیز برخوردار باشد. متاسفانه در مجامع ما از این اتفاقات کم تر روی می دهد. تجربه نشان داده است که در بیشتر موارد در رای اعضای مجامع، اصل فراموش شده و فرع بیشتر میدان داری می کند. نتیجه این گونه عمل کردن وضعیتی است که امروز دامن ورزش و رشته های مختلف آن را گرفته و فوتبال نیز از این امر مستثنی نبوده و نیست.
دیده نشده است که در یک مجمع انتخاباتی به طور اصولی و با توسل به آمار و ارقام ، فعالیت چهار ساله یک رئیس هیات مورد نقد و بررسی قرار گرفته و عملکرد وی با وعده های داده شده در مجمع قبلی مقایسه گردد و میزان تحقق وعده ها به درستی اعلام شود.
متاسفانه نقطه ضعف عمده مجامع ورزشی هیات های استانی رای ندادن به برنامه ها و عملکرد هاست . رفاقت ها و دوستی ها و احیانا برخی از زد و بند های غیر اصولی و دست های پشت پرده بیشتر تعیین کننده می شوند.
فوتبال به دلیل جایگاه خاص در بین دیگر رشته های ورزشی و بالا بودن میزان هواداران و طرفداران در مواردی چون برگزاری مجمع انتخاباتی بیشتر وارد حاشیه می شود. در این میان اگر برخی از کاندیداها و هواداران آنها نیز بداخلاقی بکنند و بر خلاف عرف و اصول عمل کرده و حرف بزنند بر گستردگی حاشیه می افزایند و به نوعی برگزاری مجمع و نتیجه آن را زیر رسؤال می برند.
بحث های فنی و کارشناسی کاندیداها و هواداران آنها می تواند در روشن شدن برخی از زوایای فوتبال و سؤال های بی جواب مانده در شش سال گذشته نقش آفرینی بکند. اگر جای بحث درست را شعار دادن ها و توهین کردن ها بگیرد و برخی ها در قامت دوست و طرفداری از کاندیداها بخواهتد تخم نفاق و چند دستگی را در جامعه و در بین فوتبالی ها بکارند مطمئنا نمی توانند کاری از پیش ببرند. مردم استان و هواداران فوتبال به حد کافی توانایی تشخیص دوست و دشمن و شعارهای تفرقه آمیز از اقدامات قانونی را دارند و اجازه خودنمایی به این قبیل افراد که همیشه در انتظار گل آلود کردن آب برای رسیدن به مقاصد شوم شان به سر می برند، نخواهند داد.
استان معدن استعداد هاست. برای پرورش و تربیت کامل آنها باید اقدام گردد. صرف شعار دادن و در باد آمارهای کذایی و دروغ خوابیدن نمی تواند دردی از دردهای ورزش و فوتبال ما را درمان بکند. در این راه صداقت و راستی و یک رنگی و روراستی با مردم و فوتبالی ها و جامعه ورزش می تواند گره گشا باشد.
وظیفه کاندیداها در این میان چیست؟ آیا باید بنشینند و اقدامات نابخردانه برخی ها را در لباس طرفداری از خود تماشا بکنند و با سکوت، رفتار و کردار آنها را تائید نمایند؟ کاندیداهای هیات فوتبال اگر به گفته ها و ادعاهای خود ایمان دارند نباید اجازه حرکتی سؤال برانگیز و مذموم در قالب هواداری از خود را بدهند و با کسانی که در این راه گام بر می دارند به شدت برخورد کنند و بر حفظ وحدت و یک پارچگی جامعه ورزش و فوتبال استان تلاش نمایند