تماشاگر فوتبال و رقابت های باشگاهی اردبیل
- شناسه خبر: 3348
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۹ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۱۷
- بازدید : 205 views
چرا تماشاگران و علاقه مندان به فوتبال از مسابقات فوتبال استان در بالاترین سطح آن یعنی در رقابت های به اصطلاح لیگ برتر استقبال نمی کنند؟ تبلیغات گسترده از طرف عوامل هیأت فوتبال استان و پر و بال دادن به رقابت هایی تحت عنوان لیگ برتردر فضای مجازی چرا نمی تواند در جذب تماشاگر و حاکم کردن شور و شوق بر سکوهای ورزشگاه نقش مؤثری داشته باشد؟
پشت کردن تماشاگران اردبیلی به رقابت های باشگاهی در سال های اخیر به شکل ملموس در فوتبال ما رخ داده و به یک واقعیت تلخ درآمده است. آیا آنهایی که دم از رفتار و اندیشه علمی زده و در حرف زدن گوی سبقت از بزرگترین دانشمندان و اهالی علم و دانش می ربایند چرا نمی خواهند دلیل و چرایی قهر تماشاگران از فوتبال استانی و شهر اردبیل را بررسی بکنند؟ چرا با استفاده از راه های علمی که مدعی مسلح بودن به آن هستند با کمک دوستانشان در مورد بی توجهی سرمایه کم نظیر فوتبال و ورزش که وجودشان در کنار فوتبال و نفس هایشان روی سکوهای ورزشگاه شرط لازم پیشرفت فوتبال هستند تحقیق نمی کنند و علل آن را مشخص نمی نمایند؟
تا زمانی که فوتبال به اصطلاح باشگاهی ما نتواند انگیزه لازم در تماشاگران برای حضور در ورزشگاه را ایجاد نماید درب فوتبال ما به همان پاشنه ای که سال ها بر حول آن چرخیده به دور تسلسل ادامه خواهد داد. اگر در حرف زدن و استفاده از کلمات و بزرگنمایی ها موفقیت به دست آوریم به همان نسبت در احیای فوتبال ناموفق خواهیم بود.
تماشاگر نمادی از حضور مردم در صحنه ورزش است. واقعیت ها نشان می دهند که در هر امر و عرصه ای، حضور مردم موفقیت به دنبال داشته و از دلایل اساسی پیشرفت امور است. در هر کجا که مردم باشند و هر پدیده ای که یاری مردم را به همراه داشته باشد شانس موفقیت و دست یافتن به هدف امری طبیعی و حتمی است. فوتبال ما نیز از این امر مستثنی نبوده و نخواهد بود. تا زمانی که رقابت های استانی و شهرستانی فوتبال ما در حضور گرم و پرتعداد علاقه مندان برگزار نشود و فوتبال از حمایت و پشتیبانی مردم برخوردار نگردد دم زدن از موفقیت و توسعه و تحول در فوتبال آب در هاون کوبیدن خواهد بود.
آیا این سؤال که چرا رقابت های باشگاهی فوتبال شهر اردبیل در دهه های 50 و 60 و 70 در حضور خیل عظیمی از تماشاگران و اینک در ورزشگاه های خالی از علاقه مندان برگزار می شود جای طرح و بررسی ندارد؟ وظیفه چه کسانی است که به این کار اقدام نموده و حقایق موجود را به اطلاع افکار عمومی برساند.
خود را با روزمرگی ها و چنگ زدن به دامن برنامه های تکراری و کلیشه ای نباید مشغول بکنیم. همه رشته های ورزشی و فوتبال برای شکوفایی هرچه بیشتر نیاز به همراهی تماشاگر دارند. مشکل قهر تماشاگران و عدم رغبت آنها برای تماشای رقابت های باشگاهی باید به طور ریشه ای و اساسی حل گردد و با در نظر گرفتن همه جوانب آسیب شناسی شود.
امید می رود با برنامه ریزی مناسب و با برخورد صادقانه با واقعیت های موجود دل خود را با مسائل پیش پا افتاده خوش نکنیم و برای پیشرفت و توسعه فوتبال با اقدامات عالمانه و عاقلانه موانع موجود بر سر راه شکوفایی فوتبال اردبیل را برطرف نماییم.