باخت تیم ملی و لغو سفر دوستان به امارات!!!
- شناسه خبر: 3461
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۴۴
- بازدید : 288 views
اکثریت مردم قهرمان ایران از باخت تیم ملی فوتبال زانوی غم در بغل گرفتند و نسبت به عدم صعود به فینال مهم ترین تورنمنت آسیایی افسوس خوردند.
این شکست را نمی توان به این زودی ها فراموش کرد. آنهایی که از جان و مال خود می گذرند و برای فوتبال ملی و موفقیت آن تلاش می کنند انسان های بزرگواری بوده و همان ها هستند که به این زودی ها نمی توانند غم ناشی از عدم موفقیت تیم را فراموش کنند.
در این میان برخی از وابستگان به فدراسیون و حامیان تمام قد گردانندگان بازنشسته فدراسیون و گروهی از دست اندرکاران فوتبال استان ها از شکست تیم ملی بدجوری دلخور شدند و شانس خود را نفرین کردند و برای از دست دادن مسافرت به امارات و تماشای بازی فینال و گشت و گذار در آن ور آب اندوه و غم در گوشه لبانشان جای گرفت.
خیلی بد شد. این عزیزان چمدان ها را هم بسته بودند و گویا بلیط رفت و برگشت را نیز در جیب داشتند و حالا باید افسوس شکست را بخورند و حسرت از دست دادن فرصت تماشای فینال جام ملت ها و آب و هوا عوض کردن با هزینه بیت المال را داشته باشند.
خلاصه همراهی با فدراسیون و گوش دادن به فرامین و دستورات رؤسا می تواند آثار بسیار مطلوبی چون برخورداری از نعمت سفر های خارج را داشته باشد ولی این بار خوابی که تعدای از عزیزان با صدور بلیط پرواز به امارات دیده بودند به درستی تعبیر نشد و حسرت به دل ماندند تا اگر فرصت دیگری پیش بیاید و گروه حاکم همچنان در فدراسیون بمانند در آینده بار دیگر چشم به نظر لطف و محبت فدراسیون نشین ها برای مأموریت خارج از کشور بدوزند.
حالا این که قرار بود چه کسانی بروند و برای کدام یک از عزیزان بلیط خریداری شده بود بماند به ما هم هیچ ارتباطی ندارد ولی از بابت بسته ماندن چمدان های منجیان فوتبال، زحمتکشان بی مزد و مواجب و تئورسین ها و ثناگویان مدیران فدراسیون و کی روش دل آدم به درد می آید که چرا بازیکنان نتوانستند سرود پیروزی در مقابل ژاپن بخوانند و با شکست، شانس مسافرت مفت و مجانی به امارات را از عده ای بگیرند.
البته با درایتی که در مسئولان فدراسیون وجود دارد با صعود تیم ملی به جام جهانی حتما نوبت جامانده ها از سفر به امارات محفوظ مانده و آن ها را به مسابقات بزرگی چون جام جهانی به کشور قطر اعزام خواهند کرد. انشااله.