توپ نارنجی معضل بازی شهرداری اردبیل و آستارا
- شناسه خبر: 3681
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۳ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱:۰۱
- بازدید : 269 views

عدم توجه به توصیه ها و حرف های زده شده از سر دلسوزی و واقعیت های موجود و غیر قابل انکار مهم ترین ضعف مسئولینی است که تاب تحمل شنیدن حرف هایی به جز آن چه خود فکر می کنند را ندارند.
لجبازی برخی ها در روبرو شدن با مواردی که بودن آن ها چون روز روشن است نشان از ضعف مسئولین و عدم تحمل آن ها در گردن نهادن به حق می باشد.
در امور مربوط به اکثریت جامعه و ورزش ، مدیران و مسئولانی که از ظرفیت کامل برای شنیدن حرف و سخن منتقدان بهره می برند می توانند برای موفقیت امیدوار باشند.
انتقاد پذیری و انتقاد ناپذیری از ویژگی های یک مسئول محسوب می شود . متأسفانه در میان مدیران ورزشی هستند کسانی که تا با منتقدی روبرو می شوند شمشیر می کشند و با بسیج عده ای خودفروخته و ضعیف النفس با اظهارات مشعشع سعی می کنند تا منتقد را به سکوت فراخوانند و او را از راهی که در پیش گرفته اند باز دارند.
علی رغم همه تلاش هایی که مسئولان ضعیف و ناکارآمد و مغرور و خودبین برای برخورد با منتقدین به عمل می آورند ولی باید گفت که بهترین ملاک برای تشخیص انتقادپذیری و ناپذیری و انتقاد های منصفانه و غیر منصفانه افکار عمومی است.
این را گفتیم تا مقدمه ای باشد برای بیان کمبودها و کاستی های مربوط به مسابقه فوتبال شهرداری اردبیل و آستارا که یک شنبه گذشته در ورزشگاه علی دائی برگزار شد.
مشکلاتی که آن روز بر سر راه این مسابقه بود موجب آبروریزی برای ورزش و ایجاد حاشیه توسط برخی از فرصت طلبان در استان همجوار گردید. نبود تابلو الکترنیکی تعویض، نامساعد بودن زمین در اثر بارش برف و نبود خط کشی مناسب و دلخواه، نبود توپ نارنجی برای استفاده در زمین های پوشیده از برف، وضعیت نامساعد ورزشگاه و بخصوص رختکن های آن و عدم توجه به وظایف تعریف شده ناظرین فدراسئون و هیأت فوتبال استان از جمله نارسایی هایی هستند که می توان به آن ها اشاره کرد.
البته در این نوشته به دنبال مقصر و عاملین اصلی این نارسائی ها نیستیم .از استاندار و اداره کل ورزش و جوانان گرفته تا هیأت فوتبال استان و شهرستان و باشگاه شهرداری در وضعیت به وجود آمده می توانند سهم داشته باشند ولی آن جه مهم است نبود اراده برای از بین بردن این مشکلات است.
مشکلات موجود نشان بارز از عدم برنامه ریزی و همکاری بین ارگان ها و نهادهای دخیل در برگزاری یک مسابقه فوتبال است.
باد بپذیریمدر ارتباط با استانی که در حرف ادعای بزرگی در فوتبال داشته و در یک مسابقه رسمی قادر به تأمین یک تابلو الکترونیکی نباشد چگونه باید فکر کرد؟ چه کسانی در به وجود آمدن این وضعیت و فراهم کردن اسباب شرمندگی فوتبال استان دخیل بدوده اند؟ مسئولین برای برخورد قانونی با آن ها چه اقدامی کرده اند؟آیا اداره کل ورزش و جوانان از دست اندرکاران امر سؤالی کرده و چگونگی بی توجهی به اصول اولیه برگزاری یک مسابقه را بررسی کرده است؟
نماینده هیأت فوتبال استان چه وظایف تعریف شده ای داشته است و تا چه حد در این ارتباط به وظایف خود عمل کرده است؟ هدف از حضور نماینده چیست ؟ آیا داشتن یک ابلاغ و احیانا دریافت حق الزحمه هدف نهایی است و یا سروسامان دادن به اوضاع و جلوگیری از نقض قوانین مورد نظر قانون می باشد؟
در فوتبال برای یک بار هم که شده انتقادپذیر باشیم و صادقانه دلایل بروز این مشکلات را با مردم در میان بگذاریم. سعی نکنیم برای فرار از پاسخگویی موضگیری نمائیم و نمک پرورده هایی را برای مقابله با انتقادها به میدان فرا بخوانیم و با شلوغ کردن جو پرده بر واقعیت بکشیم.
در منطقه سردسیر و پربارشی چون اردبیل تأمین و تهیه توپ رنگی و نارنجی یکی از ضروریات می باشد. در حالی که از هفته ها قبل بر اساس اعلام هواشناسی بارش برف در یازدهم فروردین قابل پیش بینی بود چرا مسئولین مربوطه اقدامات لازم برای تهیه توپ رنگی به عمل نیاوردند و به چه دلیلی در جلسات هماهنگی به این امر اشاره نکردند؟
بحث توپ رنگی و نارنجی خاطره ای از موضعگیری رئیس هیأت فوتبال استان در سال 93 را زنده کرد.در 13 اسفند ماه سال 93 در جریان رقابت های لیگ دسته یک، شهرداری اردبیل میهمان فجر سپاسی شیراز بود. در این دیدار که با بارش برف و سفید پوش شدن زمین انجام شد شهرداری اردبیل دو بر یک باخت. فردای آن روز رئیس هیأت فوتبال استان مصاحبه ای با خبرگزاری فارس انجام داد که بازخوانی آن خارج از لطف نمی تواند باشد.
“رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل گفت: باید بازی فجر سپاسی شیراز و شهرداری اردبیل تکرار شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، رئیس هیئت فوتبال استان در جلسه اعضای هیئت ورزشی فوتبال اردبیل در مورد اظهارنظرهای بعد از بازی دیروز فجر سپاسی شیراز و شهرداری اردبیل گفت: از کمیته مسابقات میخواهیم به این موضوع رسیدگی کند که چرا در بازی دیروز توپ نارنجی استاندارد استفاده نشده است.
وی ادامه داد: اعتراض تیم شهرداری اردبیل به عدم وجود توپ نارنجی استاندارد در بازی مقابل فجر سپاسی شیراز کاملاً قانونی است و این موضوع باید پیگیری شود.
رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل افزود: بر اساس آییننامه مسابقات تیم میزبان موظف است کلیه امکانات برگزاری مسابقات را فراهم کند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بحثی در مورد عمدی یا غیرعمدی بودن این اتفاق مطرح نیست ولی شائبه اینجاست که چرا علیرغم وجود بخشنامه و تاکید سازمان لیگ مبنی بر استفاده از توپهای استاندارد این اتفاق رخ میدهد.
وی گفت: مقامات برگزارکننده مسابقه نباید اجازه برگزاری این مسابقه را صادر میکردند.
رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل عنوان کرد: بازی باید با تامین توپ استاندارد و با تاخیر انجام میشد چراکه آییننامه این اختیار را به مقامات اجرایی مسابقات داده است که باید این ماموریت انجام میشد.
وی ادامه داد: چرا با اصرار فراوان این مسابقه را باید با توپ غیراستاندارد انجام میدادند که ضروری است مسئولان آن پاسخگو بوده و به اعتراض باشگاه شهرداری جواب قانعکنندهای بدهند.
وی گفت: ما به جد دنبال این قضیه هستیم و حتی خواهان تکرار این بازی هستیم چراکه برگزاری این بازی با توپ استاندارد از الزامات قانونی یک مسابقه است.
رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل در پایان خواستار تکرار بازی فجر سپاسی شیراز و شهرداری اردبیل شد و از کمیته مسابقات خواست به این موضوع رسیدگی کند چراکه این موضوع مصداق عینی ماده 84 آییننامه انضباطی فدراسیون فوتبال است”.
وقتی رئیس هیأت فوتبال استان برای نبود توپ نارنجی در شیراز موضعگیری می کند و امر غیر ممکنی چون تجدید بازی را مطرح می کند چرا برای هیأت تحت مدیریت اش دوراندیشی نکرده و توپ نارنجی تهیه نمی کند؟