والیبال ایران بعد از هلند دوم ماند !
- شناسه خبر: 19564
- تاریخ و زمان ارسال: ۸ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۹:۵۶
- بازدید : 194 views

چهارمین روز از بیستمین دوره رقابتهای والیبال قهرمانی جهان روز دوشنبه، 7 شهریور ماه با برگزاری 6 دیدار پیگیری شد و طی آن تیم های ملی کانادا، هلند، صربستان، ایران، اوکراین و ایتالیا موفق شدند حریفان خود را شکست دهند.
▪︎نتایج دیدارهای روز چهارم
کانادا 3 – چین صفر
هلند 3 – آرژانتین 2
صربستان 3 – پورتوریکو صفر
ایران 3 – مصر یک
اوکراین 3 – تونس صفر
ایتالیا 3 – ترکیه صفر
تیم ملی والیبال ایران در روز چهارم مسابقات والیبال قهرمانی جهان توانست با نتیجه 3 بر یک از سد مصر عبور کند تا صعودش به دور دوم این دوره از مسابقات قطعی شود.
جدول رده بندی گروه F در پایان روز چهارم
1- هلند، 2 برد، 5 امتیاز
2- ایران، 2 برد، 5 امتیاز
3- آرژانتین، بدون برد، 2 امتیاز
4- مصر، بدون برد، صفر امتیاز
ردهبندی در پایان روز چهارم
1- لهستان2- ایتالیا3- صربستان
4- برزیل5- هلند6- فرانسه
7- آمریکا8- ایران9- اسلوونی
10- کوبا11- ترکیه12- اوکراین13- آلمان
14- ژاپن15- تونس16- کانادا17- آرژانتین18- بلغارستان19- قطر20- مصر
21- کامرون22- پورتوریکو23- چین
24- مکزیک
در پایان مرحله گروهی قهرمانی جهان دو تیم برتر هر گروه به مرحله دوم صعود خواهند کرد و چهار تیم نیز از بین تیمهای سوم شش گروه که عملکرد بهتری داشته باشند، به مرحله حذفی راه پیدا خواهند کرد.
ادامه مسابقات والیبال قهرمانی مردان جهان در سال 2022 شامل مرحله یک هشتم نهایی، یک چهارم نهایی، نیمه نهایی و فینال پیکار خواهد بود و در مجموع با برگزاری 52 مسابقه (گروهی و حذفی)، قهرمان این رقابتها مشخص خواهد شد.