رییس فدراسیون هاکی : جهرم از جمله شهرستان های مستعد در رشته هاکی است
- شناسه خبر: 13596
- تاریخ و زمان ارسال: ۴ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۹:۳۴
- بازدید : 134 views

رئیس فدراسیون هاکی کشور جهرم را از جمله شهرستان های مستعد در این رشته ورزشی دانست و گفت: با توجه به بودجه هاکی که بسیار محدود در حدود سه میلیارد تومان است، گامهای وسیعی هم در بخش آقایان و هم در بخش بانوان و در همه ردهها و همه بخشها، اعم از ساحلی، داخل سالن، چمن و… برداشته شده است.
بهرام قدیمی در نشستی با نماینده جهرم و خفر در مجلس افزود: با توجه به برگزاری مسابقات آسیایی امیدواریم تا اسفند ماه بانوان را روی سکو ببینیم. چون ما وضعیت بودجه محدود خود را توضیح دادیم فدراسیون آسیا در حال کمک و تجهیزات دادن به ماست.
رئیس فدراسیون هاکی کشور با بیان اینکه متأسفانه تجهیزات ما همه واراداتی می باشد که آن هم فدراسیون آسیا در حال کمک دادن است، اظهار کرد:اکنون در حال توزیع چوب، تور دروازهبانی و توپ در ۳۱ استان هستیم.
این مسوول تصریح کرد: با آموزش و پرورش تفاهنامه داریم و به ویژه در جهرم مشغول کشف و پرورش استعدادها هستیم.







