روشنگری زنوزی برای هواداران تراکتور درباره یک کانال تلگرامی
- شناسه خبر: 4295
- تاریخ و زمان ارسال: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰:۳۳
- بازدید : 381 views

اجازه نمی دهم کسی وز جیبم برای دلال ها کیسه بدوزد.
زنوزی مالک باشگاه تراکتور سازی با اعلام مطلب بالا افزود: ممکن نیست اجازه دهم کسی از جیب من برای دلالان کیسه بدوزد؛ بحث دلالی در تراکتور بخش خصوصی اصلا بی معنی است.
وی افزود: عدهای شایعات جهتدار را برای ایجاد حاشیه پردازش میکنند و حتی در کانال تلگرامی خود به نام “TiracturClub|تیراختور” سعی در نزدیک نشاندادن خودشان به اینجانب دارند.
زنوزی در ادامه گفت: بنده به شدت این اقدام را محکوم کرده و اعلام میکنم هیچ ارتباطی با این کانال و هیچ کانال و سایتی ندارم.
وی افزود: این افراد به خاطر منافع خود به دنبال تخریب تیم هستند و سعی دارند به هواداران القا کنند که انتخاب و یا رد کادر و بازیکنان بدون اطلاع سرمربی و حتی اینجانب است.
وی تاکید کرد: ضمنا مدیرعامل باشگاه تصمیم گرفته است فردا از کانال فوق از طریق قضائی اقدام به شکایت نموده و پیگیر مسائل حاشیهای و جرایم و تخلفات ایشان باشد.
وی در پایاک گقت: اگر هواداران بنده حقیر را به عنوان فرزند ایران و آذربایجان ودلسوز تراکتور قبول دارند به تصمیمات و اقدامات نیز اعتماد کنند تا بتوانیم با غلبه بر حواشی با تیم یکدست و قوی پای به میدان بگذاریم.







